Τζήμερε πόσα πήρες από το Δημόσιο που βρίζεις;

Για το Kollect: Θάνος Αγγελόπουλος – Κατερίνα Δήμα

Ο Τζήμερος δεν έχει μόνο Διδακτορικό στις πρακτικές έκθεσης ανθρώπων στα μάτια της κοινής γνώμης που διαβάζει τις αηδίες του. Ο Τζήμερος δεν έχει μόνο το θράσος να στοχοποιεί κοινωνικούς αγωνιστές, με κανιβαλισμό και συκοφάντηση της δράσης τους στη δημόσια σφαίρα.

Ο Τζήμερος έχει και μια εταιρία. Την Reverse. Πρόκειται για  μια διαφημιστική εταιρία. Μέχρι εδώ καλά. Ο καθένας δικαιούται να παριστάνει το διαφημιστή, γιατί πτυχίο δε θέλει, όπως θέλει παραδείγματος χάριν ο δικηγόρος, ή ο οικονομολόγος.

Ο Τζήμερος έχει επίσης λύσσα ενάντια στο Δημόσιο. Όχι απλά το βρίζει, αλλά φαίνεται να επιθυμεί την απόλυτη ισοπέδωση, σύνθλιψη, εξαφάνισή του, αν είναι δυνατόν, από το δημόσιο βίο και την κατ’ εξοχήν αντικατάστασή του, από τον ιδιωτικό τομέα.  Μέχρι εδώ επίσης καλά. Ο καθένας δικαιούται τη νεοφιλελέδικη άποψη «αν δεν έχεις λεφτά στην άκρη ψόφα ή δούλευε σαν σκλάβος για τους 5 βιομήχανους κι εφοπλιστές που σου πίνουν το αίμα».

Αλλά το να βρίζεις το Δημόσιο και να κάνεις μπίζνες με κρατικούς και ημικρατικούς οργανισμούς (όπως ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και το Ωνάσειο), ε αυτό όσο να’ναι μπάζει. ( Για να μην πούμε «μπάζο»  και μας πείτε ότι δεν μιλάμε σωστά ελληνικά.)

Και μπάζει γιατί στοιχεία δεν βλέπουμε πουθενά γι’ αυτές τις αόριστες συνεργασίες του (τι να σκεφτούμε δηλαδή, ότι τα αποκρύπτει επιμελώς;).

Για παράδειγμα, ο υβριστής του Δημοσίου Τζήμερος, για να κάνει ένα τεύχος για το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, 36 σελίδων σύνολο, η εταιρία του Α.Τζήμερος & ΣΙΑ ΟΕ [με διεύθυνση Ηρώδου Αττικού 27, Χαλάνδρι και με ΑΦΜ: 999068812] πήρε 3.088 ευρώ.

Είτε λοιπόν, ο υβριστής του Δημοσίου Τζήμερος, ρουφάει κανονικά την κρατική αγελάδα, που κατά τα άλλα φτύνει, είτε τα στοιχεία των συνεργασιών που έχει κάνει με το Δημόσιο δεν υπάρχουν, οπότε τα αναγράφει ψευδώς και χρησιμοποιεί το Δημόσιο -το οποίο βρίζει-  ώστε να προσδίδει κύρος στην εταιρία του και έτσι, με δόλωμα τη συνεργασία του με το Δημόσιο -το οποίο βρίζει- να προσελκύει πελάτες για την εταιρία του.

Όποια απ’ τις δύο περιπτώσεις και αν ισχύει, το ίδιο αναίσχυντο είναι. Γιατί η ξεφτίλα έχει και όρια. Αλλά μάλλον δεν το γνωρίζει αυτό ο Τζήμερος, που βρίζει το Δημόσιο, ενώ τσεπώνει τα λεφτά του, και που έχει το θράσος να στοχοποιεί ανθρώπους που ενεργοποιούνται αφιλοκερδώς στο όνομα της αλληλεγγύης.

(Εδώ μπορείτε να δείτε και στο σχετικό έγγραφο που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια.)

===========================================================

UPDATE-10.12.2015

Μια συγνώμη για το λάθος στο άνω κείμενο του Τζήμερου

Στις 8.10.15 αναρτήσαμε ένα άρθρο με τίτλο «Τζήμερε πόσα πήρες από το δημόσιο». Στο άρθρο αυτό αναφέραμε πως ενώ ο Τζήμερος βρίζει συνεχώς το Δημόσιο δεν είναι λίγες οι φορές, που μέσω της διαφημιστικής του εταιρίας Reverse, έχει συνεργαστεί με το Δημόσιο.

Ο Τζήμερος λοιπόν, βασιζόμενος σε ένα λάθος της ανάρτησή μας, «προειδοποιεί» πως θα μας κάνει μήνυση και αγωγή εάν δεν ζητήσουμε συγνώμη.

Ας δώσουμε λοιπόν και εμείς την εξήγησή μας για το λάθος αυτό:

Μια από αυτές τις συνεργασίες αφορούσε την παραγωγή περιοδικού για το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Όπως αναγραφόταν σε έγγραφο, που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια, το ΕΚΤ πλήρωσε την εταιρεία του Τζήμερου 3088,50 ευρώ για την παραγωγή του εντύπου.

τζήμερος δουλειές με το Δημόσιο

Λανθασμένα, κατανοήσαμε την φράση «παραγωγή του τεύχους» ως φράση που περιγράφει μόνο την σχεδίαση του εντύπου και όχι την εκτύπωση του, και εξαιτίας του λάθους αυτού καταλήξαμε στο λανθασμένο συμπέρασμα πως το ΕΚΤ  πλήρωσε για κάθε σελίδα του τεύχους 85,77 ευρώ, κάτι που θα ίσχυε εάν το ποσό αυτό αφορούσε μόνο τον σχεδιασμό του τεύχους. Εν τέλει το κόστος ήταν κατά πολύ μικρότερο, όπως φαίνεται από το τιμολόγιο που  έδωσε ο ίδιος στην δημοσιότητα.

12346507_1069485913085916_8173638092327659954_n

Για το λάθος αυτό ζητάμε συγγνώμη τόσο από τον Τζήμερο όσο και από το αναγνωστικό μας κοινό,  ήταν κάτι που δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Συνοψίζοντας λοιπόν, θα αφαιρέσουμε από το άρθρο «Τζήμερε πόσα πήρες από το δημόσιο», το σημείο εκείνο που λέει «Αυτό σημαίνει ότι κάθε σελίδα κόστισε περίπου 85,77 ευρώ. Ούτε από χρυσό 24 καρατίων να ήταν δηλαδή» διότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι συντάκτες του Kollect: Θάνος Αγγελόπουλος-Κατερίνα Δήμα

Advertisements

42 σκέψεις σχετικά με το “Τζήμερε πόσα πήρες από το Δημόσιο που βρίζεις;

 1. Τους παρήγαγε μόνο ένα αντίτυπο του περιοδικού; Μόνο έτσι εξηγείται ο ισχυρισμός ότι κόστισε 85 τόσα Ευρώ η κάθε σελίδα. Εχετε στοιχεία για τα πόσα τεύχη του εν λόγω περιοδικού τυπώθηκαν και πόσo κόστισε ανά αντίτυπο;

  Αρέσει σε 1 άτομο

   1. Η εχετε προβλημα διανοητικης αντιληψης, η καποιος σας πληρωνει για να κανετε πολεμο λασπης.Αλλη εναλλακτικη δεν υπαρχει.

    Μου αρέσει!

 2. Εγώ έχω καταλήξει ότι ο λόγος της λύσσας των φιλελέδων για καθετί δημόσιο είναι γιατί από αυτή την πίτα τρώνε. Όλοι από το δημόσιο χρήμα μασάνε. Με δέκα μασέλες. Οπότε αισθάνονται ότι όποιο έξοδο πάει σε έναν δημόσιο υπάλληλο ας πούμε χάνεται από την τσέπη τους. Για παράδειγμα αν υπήρχαν άλλοι πεντακόσιοι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία δεν θα περίσευαν λεφτά για την ΜΚΟ του Παπαμιμίκου. Οπότε η λύση είναι εύκολη. Απολύστε τους γιατρούς και κλείστε το νοσοκομείο.

  Μου αρέσει!

  1. Καλά υπερασπιστής του δεν είμαι, αλλά για να έχουν οι φίλοι όλες τις πλευρές, το μεταφέρω από τον τοίχο του στο fb που ανέτρεξα όταν διάβασα αυτό το άρθρο:
   «3.088,50 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ για σελιδοποίηση, επιμέλεια κειμένων και ΕΚΤΥΠΩΣΗ σε κάποιες χιλιάδες αντίτυπα (σε εξωτερικό συνεργάτη) ενός περιοδικού 36 σελίδων σε 4χρωμία»

   Δε θεωρώ πως είναι πολλά, αντιθέτως. Αν ανατρέξετε σε διαγωνισμούς του δημοοσίου βλέπεις δημιουργία site κτλ ύψους 10.000 (που μπορεί να στοιχίσει 1.000€) και άλλα καλούδια.
   Από άποψη ηθικής ισως έχετε δικιο πως αφού είσαι φιλελεύθερος μην ασχολείσαι με το κράτος (αν και θεωρώ ο φιλελεύθερος θέλει κράτος, αλλά μικρό και αποτελεσματικά, ενώ ο νεοφιλελεύθερος φτάνει στο άκρο της εξαφάνισης του κράτους).
   Από την άλλη μη θεωρείτε πως κάνατε καμια σοβαρή αποκάλυψη ή πως έκανε κάτι τρομακτικό ο άνθρωπος. Τα δούλεψε και τα πήρε, μπράβο του.
   Υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι που πήραν εκατομμύρια και δεν τα δούλεψαν, οπότε σιγά τα ωά.

   Μου αρέσει!

 3. γελοιδέστατο και λαϊκιστικότατο αρθρο (..?) , μονο ο Λαζοπουλος ισως σε ξεπερνά , ανυποστατες τοποθετησεις και a priori συμπερασματα του κώλου. Ο Τζήμερος λοιπον «τρωει» τα λεφτα του δημοσιου με την εισπραξη απο δουλειά (δλδ πελατη του στην ουσια) του υπερογκου ποσου των 3.000€ το οποιο τεμπελάκο καθαρά, αφαιρωντας το ΦΠΑ 23% που παει στο κρατος, ειναι 2.400€ για ενα περιοδικο που θα εκδοθει σε καποιες εκατονταδες/χιλιαδες τευχη που περιλαμβανει γραφίστες, εξοδα εκτύπωσης και αλλα πολλά που δεν ξερεις… Η κομποστοποιηση των πάντων απο άσχετους του χώρου και οχι μονο χώρου, σε όλο της το μεγαλείο…
  Δυστυχως «αρθρογράφε» εκτιθεσε ταμάλα με το ανυποστατο (ο αλλαχ να το κανει…) άρθρο σου…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Το καθαρό ποσό (χωρίς ΦΠΑ) είναι 2500 ευρώ. Ο γραφίστας και ο κειμενογράφος που δούλεψαν μια βδομάδα για να σχεδιάσουν το έντυπο δεν θέλουν να πληρωθούν; Το κράτος δεν θέλει φόρους επί δύο (προκαταβολή 100%), τέλος επιτηδεύματος κλπ; Ο σπιτονοικοκύρης δεν θέλει νοίκι; Η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ και όλοι οι άλλοι δεν θέλουν τα λεφτά τους;

  Για κάνε τώρα έναν λογαριασμό πόσα χοντρά λεφτά τσέπωσε ο νεοφιλελές ο Τζήμερος…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. το ξαναγραφω συντροφοι γιατι μαλλον επεσε λογοκρισια, χα χα χα

  γελοιδέστατο και λαϊκιστικότατο αρθρο (..?) , μονο ο Λαζοπουλος ισως σε ξεπερνά , ανυποστατες τοποθετησεις και a priori συμπερασματα του κώλου. Ο Τζήμερος λοιπον «τρωει» τα λεφτα του δημοσιου με την εισπραξη απο δουλειά (δλδ πελατη του στην ουσια) του υπερογκου ποσου των 3.000€ το οποιο τεμπελάκο καθαρά, αφαιρωντας το ΦΠΑ 23% που παει στο κρατος, ειναι 2.400€ για ενα περιοδικο που θα εκδοθει σε καποιες εκατονταδες/χιλιαδες τευχη που περιλαμβανει γραφίστες, εξοδα εκτύπωσης και αλλα πολλά που δεν ξερεις… Η κομποστοποιηση των πάντων απο άσχετους του χώρου και οχι μονο χώρου, σε όλο της το μεγαλείο…
  Δυστυχως «αρθρογράφε» εκτιθεσε ταμάλα με το ανυποστατο (ο αλλαχ να το κανει…) άρθρο σου…

  Μου αρέσει!

 6. Υ.Γ. 3088,50 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ για σελιδοποίηση, επιμέλεια κειμένων και ΕΚΤΥΠΩΣΗ σε κάποιες χιλιάδες αντίτυπα (σε εξωτερικό συνεργάτη) ενός περιοδικού 36 σελίδων σε 4χρωμία

  Μου αρέσει!

 7. 3088,50 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ για σελιδοποίηση, επιμέλεια κειμένων και ΕΚΤΥΠΩΣΗ σε κάποιες χιλιάδες αντίτυπα (σε εξωτερικό συνεργάτη) ενός περιοδικού 36 σελίδων σε 4χρωμία, το 2011.. Έφαγε εκατομμύρια και έκανε χρυσές δουλειές δεν μπορούμε να το αρνηθούμε

  Μου αρέσει!

 8. 3.088 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και την εφορία, για σχεδιασμό, εκτύπωση, κείμενα.
  Μιλάμε για μεγάλος απατεώνας δηλαδή,ε?
  Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο.
  Τι είναι αυτά που γράφετε?
  Με 3000€ εσείς εκδίδετε τεύχος περιοδικού?
  Να είμαστε και σοβαροί.

  Μου αρέσει!

 9. μαλιστα….. Μαζευτηκατε σ’ αύτο το βόθρο ολοι οι άπλυτοι και ευλογατε τα γενια σας ή σκοπευετε να δημοσιευσετε και καμια αντιθετη αποψη ρε » δημοκρατες » ?

  Μου αρέσει!

 10. Παιδιά, μισό γιατί θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε.

  Α) Ο όρος τεύχος αναφέρεται στην περιοδική έκδοση κάποιου εντύπου. π.χ. το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικόυ τάδε. Το κάθε τεύχος »παράγεται» σε κάποιο αριθμό αντιτύπων. Ξέρουμε τον αριθμό; ‘Οταν το μαθουμε να κάνουμε την διαίρεση και να δούμε το πραγματικό κόστος. Αλλιώς, ακόμα και αν η δημοσίευσή σας είναι δίκαιο κράξιμο, χάνει την αξιοπιστία της και μπαίνει στην κατηγορία »λάσπη». Λίγη προσοχή δεν βλάπτει ώστε όποιος δικαιούται κραξίματος να μην μπορεί να κάνει κιχ.

  Β) Παραγωγή σημαίνει παραγωγή της ύλης προφανώς και των αντιτύπων. Τί άλλο δηλαδή θα μπορούσε να σημαίνει; Την ιδέα;!!

  Γ)Κάνετε το ίδιο λάθος με όλους όσους δεν »ψάχνουν» όσο και αν εμφανίζονται »ψαγμένοι». Χρησιμοποιείτε μία λέξη του κειμένου (τεύχος στην προκειμένη περίπτωση) για να δημιουργήσετε είδηση. Η τακτική τίτλων τύπου »ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» με κείμενο »Η τάδε τραγωδία του Αισχύλου παρουσιάστηκε απόψε στο δημοτικό θέατρο της Πάτρας» απευθύνεται πλέον μόνον σε ανθρώπους χωρίς κρίση. Διαλέξτε. Ή μας θεωρείτε τέτοιους και σας βολεύει για τά κλικ ή μας θεωρείτε τέτοιους και δεν κάνετε τίποτα για να το βελτιώσετε, ή δεν μας θεωρείτε τέτοιους και σεβαστείτε μας!!

  Μου αρέσει!

 11. Οποιοσδήποτε και να διαβάσει το άρθρο, θα συμφωνήσει με την άποψη ότι γελοιοποιηθήκατε Θάνος Αγγελόπουλε και Κατερίνα Δήμα. Προφανώς απευθύνεστε στο λαουτζίκο που διαβάζει μόνο τους τίτλους. Το kollectnews να σας χαίρεται….

  Μου αρέσει!

 12. 3088,50 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ για σελιδοποίηση, επιμέλεια κειμένων και ΕΚΤΥΠΩΣΗ σε κάποιες χιλιάδες αντίτυπα ενός περιοδικού 36 σελίδων σε 4χρωμία, το 2011, Ρε Τζημερε το χρεοκοπησες το κρατος εισαι μεγαλος ξεφτιλας!

  Υ.Γ. η βλακεία σας εχει χτυπήσει κατακούτελα, αντε να πληρωσετε κανα ενφια να στανιαρετε, να πατε και απο την στανη σας να τσιμπησετε λιγο Σανο

  Μου αρέσει!

 13. Θα αποθηκευσω την σελίδα για να ενημερωνομαι σωστά.Απορω πως ο Τζιμερος δεν είναι ακόμα κατηγορούμενος, τρια χιλιάρικα για δουλειά που έκανε; .Μονο οι «δική μας» θα περνούν δουλειά απο το δημόσιο, και εννοείται οτι τα τρια χιλιάρικα για»εμας»φτάνουν μονο για το λάδωμα μονο του κλητήρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 14. Αυτός που έγραψε αυτό το άρθρο είναι ντροπή για το ίδιο το site! Δεν έχει βγει ποτέ έξω στην αγορά ..και μάλλον είναι δημόσιος υπάλληλος ..χαχα (μάλλον στρατιωτικός)

  Μου αρέσει!

 15. Ή ειστε κοπανοι, ή νομιζετε οτι απευθυνεστε σε κοπανους ή και τα δυο. Ο Τζημερος του 0.5% σας πείραξε. Ολα τα αλλα καλως καμωμενα (καθαρίστριες, διορισμοι συγγενων, Επιχειρησεις Φλαμπουραρη κ. α.) Αν θελετε να ειστε σοβαροί πείτε μας ποσα τεύχη τυπωθηκαν και παραδόθηκαν για να εχουμε τη σωστη εικονα. Εκτος αν βρισκετε πολυ λογικο, το δημοσιο ή οιοσδηποτε άλλος, να προβαινει στην παραγωγη ΕΝΟΣ μονο τευχους! Ξερουμε και μεις να διαβαζουμε, ελεος!

  Μου αρέσει!

 16. Όπως πολύ σωστά γράψατε «η ξεφτίλα έχει και όρια». Δεν είναι όμως ο Θάνος Τζήμερος αυτός που δεν το γνωρίζει. Εσείς δεν το γνωρίζετε!
  Κατ’ αρχήν τα 3088 ευρώ είναι μαζί με το ΦΠΑ! Άρα ο Τζήμερος πήρε 2510 ευρώ για να κάνει αυτή τη δουλειά. Για την παραγωγή ενός ολόκληρου τεύχους, που δεν είναι μόνο να πατήσεις ένα «print» και να σταλεί στον εκτυπωτή ένα κείμενο. Αυτό το γνωρίζετε όμως, δεν το γνωρίζετε αφού είστε δημοσιογράφοι και ασχολείστε με τον τύπο; Άρα; Ναι δεν γνωρίζετε ότι η ξεφτίλα έχει όρια!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 17. Καλά εγώ απορώ. Τόσο κράξιμο έχετε φάει ρε Αγγελόπουλε και Δήμα στα σχόλια, ακόμη να το κατεβάσετε αυτό το ηλίθιο άρθρο από το site;;
  Και πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι για να συντάξεις ένα άρθρο, έστω και υβριστικό και συκοφαντικό για κάποιον απαιτείται και μια ρημάδα ψιλοέρευνα για να μην σε πάρουν με τις ντομάτες και να έχει ένα «λούστρο» εγκυρότητας. Εσείς, ή από τεμπελιά ή από τυφλό ιδεοληπτισμό, πασάρατε αυτή την μπούρδα. Σκύψτε τώρα το κεφάλι και φάτε κατακούτελα τις ντομάτες.

  Υ.Γ Και να το «θάψετε» το σχόλιό μου δεν με πειράζει, αρκεί να το διαβάσουν τα ανεκδιήγητα συντακτάκια αυτού του άρθρου…

  Μου αρέσει!

 18. Όχι ότι δεν το άξιζαν το κράξιμο οι συντάκτες του άρθρου για την απύθμενη αφέλεια και προχειρότητά τους, αλλά ας ηρεμήσουν λίγο τα τζημεροκομάντα. Τα παιδιά προφανώς δεν έχουν ιδέα από δουλειές — δεν ξέρω και τι δουλειά κάνουν, αν κάνουν — και θεωρούν ότι η απαγγελία στίχων του συριζοκορανίου συνιστά κατηγορητήριο.

  Για την περίπτωση που είναι αφελείς μεν, καλοπροαίρετοι δε, όπως θέλω να ελπίζω, τους πληροφορώ ότι 3000 (με ΦΠΑ) είναι κανονικά λεφτά και μόνο για να σχεδιάσεις ένα έντυπο 36 σελίδων, χωρίς εκτύπωση δηλαδή. Φυσικά εξαρτάται από το έντυπο, αλλά αν βάλεις και εκτύπωση μέσα, τότε είναι επιεικώς τζάμπα. Πάτε πχ εδώ http://print24.com/gr-el/product/magazines/ και πάρτε μια προσφορά για περιοδικό να δείτε πόσο πάει μόνο χαρτί και εκτύπωση.

  Τελικά το άρθρο αποδείχθηκε μια τρύπα στο νερό και μπούμερανγκ για τους χαζοβιόληδες που το ανέβασαν, νομίζοντας ότι έβγαλαν λαγό. Θέλει να σκίσετε πολλά καλτσόν για να βαρέσετε τον Τζήμερο, φλωράντζες μου.

  Μου αρέσει!

 19. Εσείς να υποστηρίζετε τους λεβέντες του Δημοσίου και να βρίζετε τους ανθρώπους της αγοράς που εργάζονται και παράγουν. Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Η μάσα όμως σε βάρος των ανθρώπων που δουλεύουν και παράγουν σιγά σιγά τελειώνει… Κάποτε θα πρέπει να δουλέψετε κι εσείς…

  Μου αρέσει!

 20. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι οι αρθρογράφοι είναι ή βλάκες ή βαλτοί λασπολόγοι. Οι διαχειριστές του site καλό είναι κάπου να ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι υπεύθυνοι για τις αναρτήσεις – ούτε ελέγχουν ις πηγές – ούτε ενδιαφέρονται για την εγκυρότητα όσων δημοσιεύουν. Καλό θα ήταν να δημοσιεύσουν πάντως και ποιοι χρηματοδοτούν το site.

  Μου αρέσει!

 21. «Αγαπητοι» Θάνος Αγγελόπουλος – Κατερίνα Δήμα, επειδη απο τα γραφομενα σας προκυπτει οτι ειστε αλλη μια φουρνιά άεργων ιδεοληπτών με παρωπίδες, σας ενημερωνω ότι στην ελεύθερη αγορά μιας «αξιοκρατικής» κοινωνιας , μπορεις να εχεις επαγγελματική συνδιαλλαγή με οποιονδήποτε στα πλαίσια παντα της νομιμότητας (αγνωστη λεξη για σας, ανατρεξτε στο λεξικο…) ειτε λεγεται δημόσιο είτε κυ-Μητσος. Πρόκειται για ΔΟΥΛΕΙΑ (απεχθης λέξη για εσας, το ξερω…)

  Επειδη φαίνεται ‘οτι ειστε επιεικως άσχετοι με την αγορα εργασιας και ειδικα με τον συγκεκριμενο χώρο , ρωτηστε το κοστος δημιουργικού για ενα περιοδικο, ειδικα το 2011 που ήταν «ελαφρως» καλυτερα τα πραγματα σε σχεση με σημερα. Το ποσό που χρεωνει η εταιρια του Τζημερου ειναι αστείο για τα δεδομένα Αθήνας και θα ελεγα μετα βεβαιότητας, οτι ειναι «κανονικο εως χαμηλο » ΜΟΝΟ για το δημιουργικο, χωρις εκτυπωσεις κτλ.

  Για του λόγου το αληθές, καντε μια ερωτηση και στον Ριζοσπαστη ή ακομη και σε άλλες αναρχο-φυλλάδες που κυκλοφορούν για να μαθετε κοστολόγια.

  Παντως οπως και να το παρεις, και ο πιο ασχετος αν διαβασει οτι «αρπαξε» ο Τζημερος 3000€ απο το δημοσιο θα γελασει μαζι με τα τσιμέντα….

  Αυτα και καλη τυχη στα δικαστηρια….

  Μου αρέσει!

 22. «…αλλά δεν θα ζητήσουμε συγνώμη που θεωρούμε την στάση του υποκριτική ως προς τις συναλλαγές του με το Δημόσιο ενώ την ίδια στιγμή το κατακεραυνώνει.»

  Το Δημόσιο όποιος το πληρώνει μπορεί να το κατακεραυνώνει όσο θέλει. Τελικά, μας είπατε σε όλους τους τόνους πόσο κακός άνθρωπος είναι ο Τζήμερος για να αποδειχθεί τελικά ότι εσείς είστε που δεν έχετε ούτε ιδέα, ούτε τσίπα, αλλά ούτε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να βάλετε το κεφάλι κάτω που κατηγορήσατε άδικα έναν έντιμο άνθρωπο.

  Δεν πειράζει που είστε παράσιτα. Πειράζει που δεν έχετε το ένα κουκούτσι μυαλό που χρειάζεται για να καταλάβετε ότι τον ξενιστή τον φροντίζουν, δεν τον σκοτώνουν.

  Μου αρέσει!

 23. Εντάξει ρε παιδιά εσείς που σχολιάζετε καυστικά (σχεδόν υβριστικά) το κείμενο των δύο συντακτών. Και άλλοι άνθρωποι εργάζονται σε κάποιους » Τζήμερους» αλλά δεν σπάνε τα δάχτυλά τους στο πληκτρολόγιο του PC για να υπερασπιστούν-γλύψουν το αφεντικούλη τους με τέτοιο πάθος……

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s