Μπάτσος που σβήνει αθόρυβα κάθε εξάμηνο, βρήκε την πηγή της αιώνιας νεότητας

Για μια ακόμη φορά σήμερα έσβησε αθόρυβα ο μπάτσος που βρίσκεται σε κώμα από το 2007 και μετά από λίγο άναψε ξανά περιμένοντας το πότε θα ξανασβήσει. Το Διαστημόγατο ιντριγκαρισμένο από το γεγονός ότι ο μπάτσος παραμένει εικοσιτεσσάρων ετών εδώ και 9 συναπτά έτη, επικοινώνησε μαζί του για να εκμαιεύσει το μυστικό της νεότητας αλλά και της εξαμηνιαίας νεκρανάστασης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, παραμένει νέος και φρέσκος επειδή κάθε φορά που σβήνει μεταφέρεται μέσω σκουληκότρυπας στον Kepler-452b, όπου και κάθε Κεπλερική πλανητική ώρα αντιστοιχεί σε ένα Γήινο πλανητικό έτος, πράγμα που σημαίνει ότι γερνάει μόνο μια ώρα τη φορά μέχρι την επόμενη ανάσταση. Μετά από πιέσεις, αναγκάστηκε να μας επισημάνει ότι το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στο αθόρυβο σβήσιμο. Εάν, ω μη γένοιτο, σβήσει παταγωδώς,  ήτοι με αντάρα, βαβούρα, βόμβο, γδούπο, κλαγγή, ορυμαγδό ή τύρβη, τότε θα διαταραχτεί το χωροχρονικό διηνεκές και δεν θα καταφέρει να βρεθεί στον προορισμό του, δηλαδή τον Kepler.

Μας επισήμανε μάλιστα ότι από τη στιγμή που βρήκε την σκουληκότρυπα έχει αλλάξει η ζωή του μιας και τα χωροχρονικά ταξίδια τον έχουν κάνει σοφότερο και μάλιστα τον έχουν ωθήσει στο να αμφισβητήσει τις επαγγελματικές του επιλογές. Εκμυστηρεύτηκε ωστόσο ότι είναι αδύνατον να παραιτηθεί πλέον μιας και η σκουληκότρυπα βρίσκεται σε μπατσοκλινική και δεν θα του είναι πια προσβάσιμη.

Στην ερώτησή μας για το πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο μας είπε λυπημένα ότι αναγκαστικά θα πρέπει να καταταχθούμε στην Ελ.Ασ., κάτι το οποίο βέβαια δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, διότι αυτό το γατί προτιμάει να γίνει φαφούτικο γατί, παρά μπατσόγατο. Η επικοινωνία διακόπηκε απότομα όταν ο μπάτσος μας είπε ότι πρέπει να μας αποχαιρετήσει και να προλάβει τη σκουληκότρυπα και σηκώθηκε σφυρίζοντας το «If I only had a brain» από τον Μάγο του Οζ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s