Χίος: Ο φασιστοδήμαρχος σηκώνει φράχτη περιμετρικά του κέντρου κράτησης ΒΙΑΛ

Αντιγράφουμε από τοπικό συστημικό site:

Στη θωράκιση του Κέντρου Κράτησης προσφύγων και μεταναστών στη ΒΙ.ΑΛ. προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας τα συνεργεία του Δήμου Χίου και της 96 ΑΔΤΕ με σκοπό τη δημιουργία ζώνης αστυνόμευσης περιμετρικά του Κέντρου στο Χαλκειός.

Τα χωματουργικά μηχανήματα προχώρησαν στη δημιουργία ζώνης ασφαλείας για δύο λόγους. Πρώτον για να γίνεται 24ωρη περιπολία γύρω από το κέντρο ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα φυγής, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και δεύτερον για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στα γύρω αγροκτήματα ιδιαίτερα την θερινή περίοδο.

Ο σχεδιασμός προβλέπει την 24ωρη αστυνόμευση με πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες ενώ κατόπιν αιτημάτων των κατοίκων των Καμποχώρων θα «σηκωθεί» και δεύτερη περίφραξη περιμετρικά του hotspot.

Επιπλέον όλη η έκταση του hotspot τόσο περιμετρικά του Κέντρου όσο και εσωτερικά θα στρωθεί με χαλίκι τύπου 3Α ώστε σε περίπτωση επεισοδίων να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι πέτρες από πρόσφυγες και μετανάστες.

***

Δεν έφτανε το πογκρόμ και η συνεγασία ναζί, ΕΛ.ΑΣ και Δήμου τώρα συνεχίζουν απρόσκοπτα την διάχυση του ρατσιστικού μίσους με το σήκωμα του φράχτη.

Δείτε στο βίντεο πως ένας όχλος ρατσιστών τραμπουκίζει και χτυπά αλληλέγγυα [ή προσφυγοπούλα;].

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s