Ειδομένη: Υπεύθυνη η ΕΛ.ΑΣ για τον σοβαρό τραυματισμό πρόσφυγα από όχημά της

[Σε αυτή την σελίδα δεν κάνουμε εμπόριο φρίκης. Δεν θα αναρτήσουμε τις εικόνες του τραυματία πρόσφυγα].

Σήμερα, στην Ειδομένη, λίγες ώρες μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ για την απομάκρυνση προσφύγων από τις γραμμές ΟΣΕ, υπήρξε σοβαρός τραυματισμός πρόσφυγες από όχημα της ΕΛ.ΑΣ
Το τι ακριβώς έγινε δεν είναι ακόμα γνωστό. Η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγω για ατύχημα ενώ οι πρόσφυγες για ηθελημένη πράξη από πλευράς ΕΛ.ΑΣ και συμπληρώνουν μάλιστα ότι αμέσως μετά τον τραυματισμό του πρόσφυγα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πήγαν να τοποθετήσουν ένα μαχαίρι δίπλα στον τραυματία για να ισχυριστούν αργότερα πως αυτομαχαιρώθηκε.
Η ΕΛ.ΑΣ λέει ότι λιποθύμησε ο πρόσφυγας και έπεσε μπροστά το βαν της ΕΛ.ΑΣ που περνούσε τυχαία από εκεί, δηλαδή κάνει λόγο για ατύχημα.
Το άλλο ενδεχόμενο που ακούγεται είναι ότι ο πρόσφυγας έστηνε την σκηνή του και το βαν τον πάτησε «γιατί τον έκρυβε» η σκηνή.
[Εδώ μπορείτε να δείτε ρεπορτάζ καθεστωτικό με τις μαρτυρίες προσφύγων για τα όσα έγιναν. Δεν το αναρτούμε διότι δείχνει εικόνες του τραυματία και επομένως η θέασή του γίνεται με δική σας ευθύνη]
Δεν γνωρίζουμε τι ισχύει. Αυτό που γνωρίζουμε όμως με βεβαιότητα είναι ότι την ευθύνη για ότι έγινε σήμερα στην Ειδομένη την φέρει αποκλειστικά και μόνο το κράτος, και ως εκ τούτου και η ΕΛ.ΑΣ.
Η ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ έγκειται στο ότι είναι τουλάχιστον ηλίθιο να βάζεις μεγάλα οχήματα εντός ενός καταυλισμού σκηνών.
Όσο ηλίθιο είναι να οργώνεις χωράφι που έχει δίπλα σκηνές. Δεν είναι κβαντομηχανική θεωρία για να είναι δυσνόητο ως σκεπτικό, είναι υπερβολικά απλό.
Δεν κινείς οχήματα μεγάλου μεγέθους σε καταυλισμό σκηνών.-
[Για να σας προλάβουμε. Είναι ανεπιθύματα τα σχόλια που θα δικαιολογούν ποικιλοτρόπως την παρουσία και τη δράση της ΕΛ.ΑΣ. Είμαστε προκατειλημμέν@ με την ΕΛ.ΑΣ γιατί ξέρουμε ότι τα ατυχήματα της ΕΛ.ΑΣ ποτέ δεν είναι ατυχήματα. Είναι παραλείψεις ή ηθελημένες πράξεις.]

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s